Als kleinhandel kan u nu zelf makkelijk uw import verzorgen.

U hoeft daarbij geen enorme investeringen meer te doen of grote aantallen van een enkel model te bestellen. Als fabrikant exporteur hebben wij onze minima zeer laag gehouden zodat u geen grote stock hoeft aan te leggen. Omdat u rechtstreeks koopt is de winstmarge bij particulier verkoop dan ook beduidend groter.Ook zal het nu mogelijk zijn grotere orders zoals voor horeca aan te nemen en hier toch nog winst aan over te houden.

Toch heeft u geen zorgen betreffende leveringstermijnen, kwaliteitscontroles, documenten enz , daar zorgen wij voor. U heeft de keuze uit een groot gamma rotan , tuin en interieur meubelen welk nog aangevuld wordt met allerhande geschenken en potterie artikelen.

Al onze producten ondergaan strenge kwaliteitscontroles zijn gefabriceerd uit hoogwaardige materialen en worden goed verpakt in dozen en wikkelkarton.

Via het internet of fax blijft u ondertussen op de hoogte van de ontwikkelingen inzake uw order. Zo heeft u aan de andere kant van de wereld een partner, waarop u kan vertrouwen en die er voor zorgt dat u de juiste order, juiste kwaliteit en de correcte documenten krijgt. Het enige dat u nog hoeft te doen is contact opnemen met een door ons voorgestelde agent die vervolgens uw container tot aan uw deur brengt.counter statistics